Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Nyår.

IMG_2054

 

IMG_2055

 

IMG_2060

Nu sitter vi här hemma och tar oss en kopp kaffe. Känns lite som lugnet före stormen. Ska alldelles strax till Särö för att fira in det nya året. Och jag ska få gosa med Robert och Fridas helt nykläckta bebis Wille. Om jag vågar hålla den vill säga, har blivit lite mesig på senaste tiden faktiskt. Man glömmer så fort hur det är med Nackar och annat på dom små. Nä vet ni vad jag har faktiskt lite bråttom så jag säger gott nytt år nu och ikväll kommer en lite tillbaka blick på mitt 2014. Hoppas ni har en amazing kväll Puss.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 2