Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Nybadad.

Min lilla Laban springer runt här hemma och leker apa. Egentligen borde han ligga i sängen nu men ibland får man fuska lite. Vaknade med huvudvärk och det verkar som om att jag även kommer somna med den. Inte så festligt. Lite öppna förskolan och promenader har stått på schemat idag vilket har passat mitt humör alldeles lagom. Imorgon åker jag och Tilda till Kumla och vad vi ska göra där får ni se då. Tanken är också att podden ska spelas in då. Hoppas jag hinner lägga upp den i tid. Hörs under dagen Kram Kram. För er som vill så finns jag på Insagram och där heter jag Lindahonkala =)

IMG_8117

IMG_8125

IMG_8129

IMG_8130

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 18