Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Nyttigt snabbt & gott.

IMG_9308

I gårdagens kasse fanns bland annat fyllda paprikor! Konstigt nog har jag aldrig gjort detta innan, och det är charmen, all inspiration och allt nytänk med kryddor, råvaror etc. Sen att jag valt en helt ekologisk LCHF kasse gör ju inte saken sämre. Ska sluta tjata om den här satans kassen nu för ni blir väl trötta på mig men allvarligt jag är så super nöjd!

Paprikor fyllda med köttfärs, bacon, lök och härliga kryddor, tillsammans med en klick creme fraiche och massa smält ost =)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 12