Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Offentlighets ammare.

IMG_0824

Jag vet inte varför men jag är verkligen ingen offentlighets ammare. Tycker det är skitjobbigt att slänga fram melonerna i tid och otid. Varför känner jag som jag gör? blir man påverkad av alla debatter och allt som skrivs om amning. Är det för att vissa inte tycker att man ska amma offentligt som jag blivit som jag blivit eller hade jag känt som jag gör nu även om debatten inte hade varit där? Blir jag påverkad omedvetet???

Tycker till och med att det är jobbigt att amma inför familj och vänner.  Det kan ju kanske bero på att jag har så stora bröst, jag kan liksom inte ta fram den lite diskret utan att slå någon i ansikte. Måste beställa ett bord för fyra för att vi ska få plats jag Bianca och tuttarna!

kanske är det en vanesak. vad säger ni som är proffs

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Offentlighets ammare.

  1. Jag har heller aldrig gillat att amma offentligt. Har typ inte hänt mer än på BVC i väntrummet med sjal över för att skyla men usch känner mig obekväm. Gillar inte heller att amna inför familjen/släkt typ. De ggr vi hade besök när sonen skulle ammad gick jag in i ett annat rum och satte mig. Har också stora bröst så det känns liksom som att jag visar mkt ändå även om jag försökt med sjal osv! Gaah! Haha! Får se hur det blir nu när dottern föds i sommar, men jag känner mig inte mer bekväm nu trots att jag ammat ett barn tidigare. Kram

  2. Jag var likadan. Det är ändå en privat kroppsdel och det kommer jag inte ifrån. Jag är trygg i mig själv och har ingen problem med att visa upp min kropp men bröst och snippa håller jag nog till min man 😀 Alla är olika så enkelt är det 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 2