Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Old friends.

Igår hade jag dessa godingar på besök och pyjamasparty och gud vad jag märker nu hur skönt det är med gamla vänner, man pratar minnen, garvar åt tonårsfyllor och bara har det gott. Vi gjorde en charktallrik deluxe och tog ett glas vin, sen fick Niclas för sig att ta bort getingboet under altanen och vi fick snällt gå in för det hela slutade med att han blev jagad av ungefär 4563 arga soldater ingen dog, boet är kvar men altanen sönder. GREAT.

Imorse vaknade jag med migränen från helvetet och har kräkts som e tok. Tur är väl att jag har världens bästa mamma som fick puttra ner och hjälpa mig med Wince. Det var så hemskt när jag var ensam hemma för jag kunde inte ens hålla i lilleman. Satte ner honom i spjälsängen samtidigt som jag hånglade med toaporslinet. Nu 10 timmar senare börjar jag bli människa, en människa med solbrillor inomhus. Det som gör mig förtvivlad är att Hanna min bästa fina Hanna skulle kommit idag ja och vi har inte setts på 3 år då hon bor i Australien men jag var ju tvungen att ställa in vilket verkligen suger.

Ja ja jag får vara glad över att jag kan st på benen och så tar vi nya tag imorgon. Puss på er.

IMG_7031

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = två