Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Operation, vikt och kakor

Vad har vi pysslat med idag?

image

Vågade mig på att måla naglarna samtidigt som Bianca var vaken!! Gambling på hög nivå vill jag lova!!! Blått å glittrigt inte vad jag brukar ha men gillar det !!

image

Sen hamnade jag ute bland löven och posade helt och fullt naturligt!!! Skönt med sol iallafall!

image

Sen hängde jag och Bianca lite i soffan innan BVC men det var hennes värsta!!!! För övrigt så hade hon gått upp i vikt och var nu prima ballerina igen! SKÖNT!!! Jag har också gått upp i vikt INTE lika skönt!!!

image

Sen åt Bianca en kaka!!! KAOS!!!

image

Sen åkte vi å hämta storebror på dagis!!! Just nu ligger jag i soffan!!! Känner mig faktiskt inte kry! Kanske beror på att jag stack in näsan på förskolan och blev attackerad av alla baciller!!  Tänkte gymmet idag men får se hur jag känner! Är det sjukdom eller är det inte sjukdom det är den stora frågan!!! Jag vägrar bli kass för imorgon ska jag på tjejmiddag och på tisdag får vi huset! Så NO TIME!!!

Någon frågade ang Niclas och frågar ni honom själv så har han genomgått en världs stor operation men i själva verket har han tagit bort en knöl i nacken!!!! Han är riktigt dålig kan knappt röra sig för dom två stygnen!!! Värsta han gjort typ! Jag frågade hur fan han då trodde att kejsarsnitt kändes!! Han blev tyst.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = trettio