Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

otrohet, barnaskrik och deppigt sinne.

Podcast-2

I dagens avsnitt pratar vi om otrohet, detta hemska ämne som får oss att må dåligt bara vi tänker på det. Inte nog med det vi river även av mamma ångesten, hur man överlever skrikiga dagar och att behöva fly verkligheten. Vi är inte riktigt så deppiga som det låter bara nästan haha. ENJOY!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − två =