Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

På med handskarna bara.

Idag har vi haft en riktig trädgårdsdag. Ja det är ju sånt man får pyssla med nuförtiden OM man råkar få 1 sekund över. Men jag gillar det faktiskt. Idag drog jag racet med högtryckstvätten på en betongmur som ska målas och på ett gammalt staket, det blev som nytt. Niclas klippte gräset med vår helt sjuka gräsklippare och med sjuk menar jag sjuk för något är riktigt fel, den sprutar eld och spinner iväg i 70 knyck. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag tittade ut genom fönstret och såg hur Niclas sprang efter den i någon form av rökmoln. Efter det så testade jag mitt nya löpband som kom förra veckan, jag håller på att bygga ett gym och har väntat i evigheter på bandet så det var skönt när det kom, inte riktigt lika skönt när jag insåg att det var nu det var dags att sätta igång. Nu har jag inte en enda undanflykt som funkar längre.

Sen åkte vi till svärisarna som bjöd på supergod grill och nu sitter jag framför datorn med ett glas rödtjut i handen och svettas som en gris. Adios på er.

IMG_7387

IMG_7389

IMG_7390

IMG_7391

IMG_7393

IMG_7394

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 2