Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

På rymmen

Idag kom snickaren tidigt som tusan för att börja med köket och för att inte vara ivägen så tog vi en tripp till Varberg och Mamma. Jag packade in mig själv, Wince och vovven och puttrade iväg.

Vilken dag vi haft helt magiskt med 28 grader och sol. Vi har promenerat, solat, badat och bara slappat. Snart ska vi åka hem och fira fredag med mannen! Antar att det blir lite grill och rose. The way we like it. Hörs snart! Mvh En illröd finne.

IMG_6678

IMG_6681

IMG_6684

IMG_6688

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 7 = sju