Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Paradiset ÄNTLIGEN!

Nu har vi äntligen landat i paradiset! Jag har solat, lyssnat på måsar, humlor och havet samtidigt som jag ätit jordgubbar och sjungit med till Ulf Lundell. Livet är en reklamfilm just nu och det får gärna fortsätta! Jag njuter till 1000 prolle (% alltså) Imorgon får ni förhoppningsvis bikinibilder på magen om vädret läs mitt psyke klarar av det samt en lite gravid summering. Nu ska jag fortsätta ha SEMESTER i Fjällbacka!

Trädgården!

Min man som kissar i det fria bara för att han kan liksom!

SVENSKA jordgubbar när dom är som bäst!

Valen och jätte brösten på en klippa!

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 42