Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Parfym för huset.

IMG_9641

IMG_9642

Jag älskar ljus. Ljus i alla dess former, långa korta tjocka och smala. Helst ska dom lukta men inte för mycket utan sådär precis lagom. Parfym för hemmet är vardagslyx för mig och jag går i gång rejält på fina förpackningar och snygga utseenden. Denna goding fick flytta in hos mig sist. Titta bara på det, det har ALLT.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 5 = ett