Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Party going on.

DSC_0836

DSC_0842

DSC_0845

DSC_0852

DSC_0850

DSC_0853DSC_0866

Igår var vi på Inflyttningsfest hos John och Emma och vi hade en super härlig dag/kväll med skitsnack, mat i massor, vin (för de andra) och skratt. Jag höll låda till midnatt innan jag kastade in handduken men Niclas (mannen vars värsta tid är när festen håller på att ta slut) han kom och la sig vid 4 snåret. I morse bjöds det på hotellfrukost ala Turning tourso och sen begav vi oss hemåt för att plocka upp Wince packa om väskorna och åka mot Fjällbacka och två dagars hummerfiske. Såå skönt med lite rehab nu efter två dagars fest haha snacka om att man tappat festådran.

Nu ska jag vara så ljuv jag bara kan och krypa ner med en bok i sängen och läsa tills jag somnar, vilket ungefär kommer vara två rader =) hörs imorgon Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 7 = fyrtio nio