Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Påsk i Fjällbacka.

IMG_0942

IMG_0944

Bianca och gudmor Lena.

IMG_0949

IMG_0952

IMG_0955

Påskpynt in the making

IMG_0962

IMG_0967

IMG_0969

Letar efter ägget som påskharen gömt.

 

Vi hänger i ett regnigt Fjällbacka men det går ingen nöd på oss, vi jobbar brasa, skaldjur och sällskapsspel och bara myser. Så skönt och komma ut hit till lugnet. Nu inväntar vi Niclas föräldrar och påsklunch =) Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × sex =