Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Pay it forward

I detta nu sitter jag med en hög räkningar och en kopp väldigt starkt kaffe i näven för att vakna till. Vaknade med halsont imorse och det är knappt så jag vågar säga det för jag VÄGRAR känna mig dålig igen. Jag hoppas det är hypokondrikern i mig som inbillar sig. Iövrigt så är det grådassigt och trist väder ute så vi funderar på en dag med hemmafix. Har iofs lite ärenden som jag ska fixa först. Ska bla ner och kika på den nya Glammom butiken som öppnat på regeringsgatan 90. Ska bli spännande.

Hörs sen, får se om jag lyckas shoppa något roligt idag är i stort behov av både tröjor och byxor. Just det igår var jag på gymmer för första gången efter förlossningen och det känns idag vill jag lova. Jag tränade armar, axlar och rygg för att jag får så ont av att gå och bära på Wince men ont är inget mot vad jag har idag haha kan ju knappt röra mig =)

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 3