Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Personlighetsförändrad kille

Herrenån man kan nästan tro att någon vart och tagit vår snälla son, han är som förbytt! Han har som tur är ingen feber längre men han har gråtit heeeela natten! Jag ser stjärnor så trött är jag! Vad kan det vara för fel ? Är han orolig för att vi är på ett nytt ställe, kan han börja få tänder eller  kommer hans rätta jag fram nu?. Är det vår tur att få en kaos bebis sömnlösa nätter och glåmig hy! Jaaa men kom å ta mig då jag är redo för det! Men jag ser helst att allt är som vanligt snälla Gud låt det vara som det vart innan jag ska aldrig mer klaga på något jag lovaimage

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = fjorton