Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Podcast.

IMG_7667

Nytt avsnitt av podden ligger ute!!! Det var mest bara det jag ville. Ny vecka jävligt gött jag har bråttom så måste dra puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Podcast.

  1. Hej Tack Linnea!
    Åhh tack för tipset, ska börja kolla mig runt för andra alternativ. Jag vet inte hur det är med privatkliniker ska kolla upp även detta. Hoppas du får en fin kväll kram å tack

  2. Hej!

    Ville bara gratulera till graviditeten!
    Jag vill även passa på att tala om efter att jag lyssnade på ett podavsnitt, man får föda på vilket sjukhus/BB man vill. Man behöver inte tillhöra något utan du får föda precis vart du vill, i mån om plats. Går det inte att få en läkare på en privat-klinik skriva en remiss om snitt?
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − 1 =