Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Podcast.

Podcast-2

Wihoo en kvartsMILJON lyssningar känns gött och härligt. Tack alla ni som lyssnar det värmer i det här gamla mamma hjärtat ska ni veta. Spelade in ett rykande färskt avsnitt igår. Dock utan Tilda som ligger och fläker på en strand i Thailand men med En barndomsvän som heter Jeanina och som delar med sig av sin gripande historia om hur det är att leva med ett kroniskt sjukt barn, ovisshet, sjukhusbesök och provsvar hur tacklar man allt när inte ens läkarna vet vad felet är! Lyssna gråt och njut! Nästa vecka är vi tillbaka i vanlig konstellation.

Idag avslutas Frölunda torg tävlingen så passa på det är några timmar kvar och på söndag öppnar vi upp en ny lucka =) Hoppas ni får en fin dag PUSS. Ni hittar oss som vanligt på Itunes: Tilda & Linda pod eller  HÄR

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Podcast.

  1. Ni borde ha gäst oftare!! Haha :-) Inte för att podden inte är bra annars, för det är den verkligen! Men det känns som att ni skulle göra en bra podd med en gäst ibland för att ni är så skönt avslappnade och då blir det en skön stämning även om det är allvarliga ämnen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = sex