Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Podcast och ett brustet mammahjärta.

Idag tog jag Wince till doktorn pga att han vart dålig så länge och efter lite provtagningar kunde det konstateras att hans blodvärde var jätte dåligt. Vad det beror på vet vi inte än. Han har tappat i vikt under en period, vägrar äta och har diarré läkarn sa att det kan var gluten vilket jag innerligt hoppas på för börjar man googla då faller tårarna. Nu är det bara att vänta tills barnspecialisten hör av sig för vidare utredning. Fan vad ledsen jag är.

Innan läkarn så spelade jag och Tilda in vårt första podavsnitt och det var riktigt roligt. Vi kanske är lite babbliga och har väl ingen 100 % rödtråd men hallå det är första gången vi gör detta. Jag är super taggad inför det här projektet och vi hoppas på att kunna släppa första avsnittet IMORGON så kika in då PUSSIMG_7634

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + fem =