Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Polarn o Pyret.

Idag kom Farmor förbi med en förtidig födelsedagspresent till Myggan. Han är så bortskämd min lille prins. Världens finaste overall från Polarn o Pyret. Jag fullkomligt älskar färgen detaljerna och att det är fleece inuti. Nu sätter vi oss bara och väntar på snön så att den kan åka på.

Ni hittar den HÄR

IMG_7705

IMG_7704

IMG_7706

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

4 reaktioner på ”Polarn o Pyret.

  1. Pingback: My Homepage
  2. I just want to tell you that I am very new to blogs and truly loved your website. Probably I’m going to bookmark your site . You surely have great stories. Thank you for sharing with us your web site.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 9 =