Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Psykolog och städning

Städa städa städa

image

Känns som det enda man gör, torkar ketchup fläckar ,plockar upp gamla makaroner eller hindrar ett barn från att äta en näve jord hon hittat i nån blomkruka!

image

Beställde äntligen barstolar och är nöjd!

image

image

Idag har Linda Honkala haha Linda Honkala det var längesen (hon är numer mitt fest alterego) galen kvinna btw men skitsamma Linda Wejrot har haft en jävligt tuff dag! Inskolningen går inget vidare det är utbrott efter utbrott och jag blir så stressad! Situationen med wince blir bara jobbigare och jobbigare och jag tycker det är så svårt att hantera ! Om jag kortfattat ska förklara så har han alla sina känslor utanpå kroppen alltså VERKLIGEN och det gäller ALLT! Han får såna utbrott så att hela kroppen typ skakar och då kan det vara för att han har fel färg på strumpan typ! Jag bröt ihop hemma idag så jävla less på att känna mig otillräcklig hur jag än gör eller vad jag än väljer så blir något av barnen ledsen! Allt slutar i kaos även ” roliga” saker! Jag har slutat hänga med andra för att det inte går att hantera båda ensam!!! Ni fattar inte hur jävla svårt det här är!!!! Jag ska berätta mer utförligt nån annan dag nu ska jag bara andas!!! Beställde en tid till barnpsykolog  ska bli så skönt att förhoppningsvis kunna få lite vägledning!

Jaja ta hand om er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + 1 =