Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Pulka och bajskaos

IMG_2022

IMG_2029

IMG_2026

IMG_2027

IMG_2036

Är det snö då åker man pulka även om man ser gräset. Snacka om hetsen som uppstod imorse när det låg lite snö på backen. Ringde snabbt Adrian och Jenny å bokade en pulka dejt. Det var med skräckblandad förtjusning som Wince susade ner för backen. Niclas däremot han var glad som en speleman. Termosen var med och jag kände mig som en helyllemamma vilket gjorde gott. När vi kom hem så skulle jag byta blöja lite snabbt och tänkte att han skulle få vädra snutten lite men tjiii fick jag efter fem minuter har han lackerat om hela sitt rum med diarre. (han har heltäckningsmatta) bajsat ner hallen och hela sig själv. Farfar var här at the moment och jag höll på att dö av skratt när en nerbajsad Wince jagar en äckelmagad Anders som springer runt och klöckar.

Nu såhär två timmar senare så sussar Wince gott, farfar har åkt hem och jag städar. Vi hörs sen hörrni.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + sex =