Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Räkfrossa

Igår var vi över på en liten släkt tillställning med Niclas familj och det vart skaldjur för hela slanten. Som jag njöt skaldjur är min absoluta favorit på matbordet. Vid halv två tog vi en taxi hem och i detta nu sitter jag på altanen och dricker kaffe samtidigt som jag bloggar. Klagar jag på livet? ICKE.

Vi hann även med ett litet altan projekt under gårdagen, eller vi och vi jag observerade mest när dom andra byggde så nu är det bara plankorna som skall målas. I veckan är jag gräsänka igen och jag diggar det absolut INTE men vd gör man…..Nu ska jag stänga ner datorn och umgås med min familj.

IMG_6653

IMG_6647

IMG_6656

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = tre