Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Renovering å sjukstuga

Det är då fan att hela familjen ska bli sjuka precis innan julafton!!! Bianca har haft 39,8 i natt å wince krupp anfall så jag har fått sitta uppe med honom i fönstret så han har fått andas in frisk luft medan Niclas tagit hand om en gråtande Bianca! Detta samtidigt som vi renoverar där nere!

image

Golvet målas

image

Blir ljust å fint

image

Det kommer bli så fint när alla lister och allt är på plats!!!

image

Nu sitter vi i allafall i bilen! Nerdrogade! Och vid gott mod! Jul ska ju firas oavsett feber! MOT SMÖGEN

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 5 =