Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Rock of 80s panik och tråkigheter!

Hej kompisar! Igår var jag och Niclas på genrepet av rock of 80 s en (krogshow som ska dra igång på trädgårn i Göteborg) med hans jobb!

image

Jag ska ärligt erkänna att jag inte hade så höga förväntningar! Jag var trött och miss pepp innan och tänkte väl mest att det skulle bli trevligt med lite häng utanför husets fyra väggar! MEN i min lilla låda jag garvade som aldrig för och imponerades starkt av allas grymma röster! Ett stort plus till konferenciern!! Tips ifall ni vill ha ngt att göra nån helg framöver!!

Annars är livet kaosigt! Har sovit 4 timmar på två nätter, Bianca är sjuk och jag har inte mkt ork över! Jag hoppas innerligt på en bra natt! Vi skulle ju egentligen till Vickan å Alex imorgon tillsammans med Julia å wiktor men nu fick vi ställa in i sista stund å det suger verkligen men men thats life! Får ta igen det en annan gång!!!!

Nu ska jag äta puss på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − ett =