Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Ryggsäckar.

103882

 

ryggsack-barn

 

22027-15_1

Är ute efter en snygg ryggsäck till Wince nu när han ska börja på dagis. Någon som har tips på coola? Niclas han hatar ryggsäckar mest i hela världen, fråga mig inte varför men det har väl hänt ngt i hans barndom kan jag tänka mig. Jag hittade dessa vilken är snyggast? För från mannen kommer jag inte få hjälp.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Ryggsäckar.

  1. Samma med min man, löjliga :) Jag köpte iallafall nummer 2 till vår dotter. Gissa om jag fick sticky-eye? 😉 Ha en toppenhelg!

  2. Hmm ja jag tror det blir ettan :) förresten kom på att jag glömde svara dig angående ersättningen och jag använde mig av baby semp hade både färdigblandade och pulver! Tyckte det var gött med färdiga paket när man var iväg och sånt! För oss funkade det jätte bra hoppas allt går bra för dig jram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = tolv