Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

S.A.K.N.A.R

image

Jag hatar när han åker bort! När man inte får somna bredvid varandra eller skratta åt det faktum att man möts i trappan 04,00 med varsin vällingflaska i handen! Jag hatar att inte kunna ligga och kolla dåliga serier med dig eller allt störigt få rycka dig i brösthåren innan du somnar!

Familjen är inte hel när du är borta och även om vi hittar på saker och försöker ha kul så blir det inte detsamma!!!! Som jag längtar till nästa vecka när den här HELVETES perioden förhoppningsvis ska vara över! När vi kan andas igen och bara få leva vanligt!! Och sen är det julledigt och då ska det njutas!!!

Puss Love you nicky

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sex = 12