Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Samvetet äter upp mig

När det dåliga samvetet rycker i en från alla håll och kanter kan man lätt bli både tokig och deppig. Jag har det lite så just nu. Det värsta gäller såklart Wince. Mitt mamma samvete är så dåligt så det inte är klokt. Dels för att jag inte har haft någon tid alls över för lek och bus eller hunnit vara med på vare sig nattningar eller blöjbyten sista dagarna. Nu åkte han precis till mormor i två dagar för att jag och Niclas ska hinna med jobb och annat så vi kommer ikapp oss lite. Jag förstår ju själv att det bara är så just nu just dessa dagar men ändå. Tänk om Wince byter ut mig som favorit mitt hjärta skulle bli så krossat då.

Sen kommer bloggen och podden som helt hamnar i skymundan. Inge kul att ta bilder när man ser ut som utskiten kalv, inget kul att skriva om. Ingen motivation vilket i sig blir en stress som sen mynnar ut i dåligt samvete, det känns som att man har skyldighet men för vem? vem säger att jag måste uppdatera? Jo min värsta fiende JAG SJÄLV. Podcasten ska vi hinna med, inte nog med att man ska försöka prata om intressanta saker man ska TYP vara lite rolig också. Rolig eller gravallvarlig. Pusslet, Tilda och jag ska pussla ihop en tid för inspelning, helst utan barn, med barnvakter och med män som inte är på resande fot. Vi vill hinna svara på mail om samarbeten svara på era frågor och komma vidare och utvecklas, PUSSLET 10.000 bitar som ska på plats. DÅLIGT SAMVETE.

Niclas. Han har en fru som somnar 21.00 han sitter ensam i soffan om kvällarna Han försöker kramas och pussas men jag orkar inte vill bara sova. DÅLIG FRU DÅLIGT SAMVETE.

Kompisarna. Mina fina älskade vänner som hör av sig. Jag ska fan vara glad över att jag har några kvar så kass som jag varit på senaste tiden. DÅLIGT-KOMPIS-SAMVETE.

Nu tycker säkert någon att jag borde sluta gnälla med mina ilandsproblem men såhär känner jag just nu just här i MIN blogg. Jag älskar mitt liv ,min son min blogg min podd min man min familj och mina vänner så mycket att jag vill vara med här och nu och ge 100 % hela tiden till alla. Jag vet att det inte alltid går och jag vet att det antagligen bara är jag som tänker på det men ändå. Jag tror min brottningsmatch med samvetet gör att jag tar en massa onödig energi av den lilla jag har. Jag slänger samvetet åt sidan nu och vilar en timme så får vi hoppas det blir bättre.

Love/ Linda

IMG_9386

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Samvetet äter upp mig

  1. dåligt samvete får man ha ibland och allt kan även kännas skit ibland. Som tur är så brukar det gå över om man får tid att bara slappna av en stund för att sedan ta tag i sig själv lite! Du borde inte känna som du gör men det blir bättre som tur är! :-)
    Ta lite tid för dig själv nu och njut! Kram

  2. Bästa Linda! Du är bara helt och hållet helt normal att känna som du gör! Livet är verkligen upp och ner, regn och sol, mörkt och ljust osv. Vi är säkert många som känner som dig ibland. Kan bara uppmuntra med att säga att du ÄR superbra på det lilla du visar i din blogg! Och just att du är mänsklig och inte så ytlig och tillgjord gör att man gillar dig så mycket! Bra att ni fick möjlighet att få ett par dgr med barnvakt, W mår säkert toppen med det. Släpp nu alla dåliga samveten och fokusera på allt bra du gör. Kom ikapp och försök göra det du mår bra av, både för kroppen rent fysiskt men lika mycket i själen. Du har potential att t ex utveckla din blogg, tycker iaf jag:) Kram till dig och jag hoppas att du snart känner dig lite piggare
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× tre = 6