Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Seglarveckan

image

Kjolen kanske inte var den bästa….

image

image

image

image

Snart ska vi iväg på Aftersailen här i Fjällbacka, efter det blir det middag i huset för att sen ta sig nerkrypande till byn igen. Jag föder ju så mycket barn nuförtiden så jag brukar ju vara nykter på dessa tillställningar men i år blir det vin och det är ju himla kul det ska jag inte sticka under stol med. Jag är liksom mitt gamla jag lite nu. Jag behövde ta 2 dagars paus från mammalivet och bara få vara lite ung.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = två