Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Semesterkillen

Idag åker vi äntligen ner till Jönköping för att träffa familjen och lite kompisar. Och ni förstår inte hur skönt det ska bli jag behöver verkligen lite miljöombyte kan jag lova. Lite trött på lägenhetens fyra väggar. Vi åker idag och stannar tills på söndag så det blir hela 5 dagar. Wince första tur utanför Sthlm =) Dagens look på lilleman tack snälla Moster för tröjan hur cool som helst =)

002

003

005

006

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 3