Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sjukstuga och podcast!

IMG_0012

Sjukstuga i Kannis idag! Wince fick helt plötsligt hög feber och frossa igår, bara sådär på 5 minuter bröt det ut och han låg i sängen och skakade. En Alvedon senare hoppade han i sängen igen. Sjukt det där med barn och feber dom kan liksom springa ett Marathon lopp med en temp på 38.8. Själv ligger man helt klubbad vid 37,2. Senaste avsnittet av podcasten ligger nu uppe HÄR eller på Itunes.

Som sagt lugna puckar här hemma idag, ingen av oss har sovit så jag fortsätter med att hinka kaffe och drömma om sömn! Vi hörs

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + = 14