Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skaldjur och renovering

IMG_2296

IMG_2294

IMG_2297

IMG_2298

Gårdagens havfest. Skulle egentligen haft kräftor men dom hade blåst bort så det fick bli lite annat smått och gott. Idag har vi vart så jäkla effektiva ska ni veta. Köpt möbler till nya sovrummet, målat klart och nu håller vi på att skruva upp allt. Det kommer bli så jävla snyggt. Ligger i detta nu i sängen och kollar ut över kaoset och njuter. Snart ska jag trycka i mig en lite charkbricka och sen får det nog vara färdigjobbat för idag. Nya tag i morgon och då blir vi minsann klara. Hoppas ni har en fin helg kram.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 5 =