Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skitdag som slutade fint

Idag har jag haft en riktig Skitdag med yrsel,huvudvärk och en massa mensont! Har legat i sängen hela dagen och fick ställa in en grillkväll som jag verkligen sett fram emot! Men sen kom min älsklig hem med sin förlovningsring och jag dog sexighetsdöden! Nu är han min och jag är hans det är ju helt fantastiskt, så var det ju iofs innan också men nu går det inte att missa! Love it! Han hade även med sig hallonbladste som hokus pokus ska sätta igång förlossningen så nu sitter jag här och halsar för fullt! Ikväll blir det den berömda färdknäppen teet och daimglass!

20130827-183703.jpg

20130827-183651.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × fem =