Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Skolavslutning å blåst.

IMG_3139

IMG_3141

Hej kompisar. Ögonen går i kors idag trots en mycket lugn midsommarhelg. Har sovit i en 90 säng med Wince de senaste nätterna och det tar på krafterna. Jag har inte bara blivit sparkad på utan även nerkissad. So fresh. Om jag luktar surt så är det bara för att jag inte hunnit duscha ordentligt.

Hursom, åkte hem vid 06.00 rån Fjällbacka imorse och nu väntar en vecka till hemma innan semestern drar igång på riktigt. ska bli såå göttigt. Kan någon högre makt bara ge mig en gnutta sol så jag slipper se ut som mycket av möblemanget här hemma. Man ba oj har du nytt köksbord, Nää det var bara Linda typ så. Nää hörrni nu ska vi iväg på sommaravslutning på dagis hörs sen puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 5