Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sköön höst.

IMG_7766

IMG_7767

Vilken höst Göteborg bjussar på. Man tackar för det! Sol i sinne lycklig inne. Idag saknar jag min man extra mycket. Tycker det suger att han är iväg så mycket. Tur att jag kan tvinga över mina vänner på pyjamasparty när han är borta =) Idag är det jag och mailkorgen som hänger och efter det ska jag hämta Lilleman på dagis. Kvällen blir lugn å go. Ska nog köpa massa sura hårda godisar och gotta mig med =)

 

Ha en fin dag Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × sex =