Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skorna.

Nu kan man lägga till ordet skomakare på cv:t och det känns ju inte helt fel. Vi var ju som sagt i Kumla igår jag och Tilda och fick äran att tillverka ett par egna skor. Vi var på skomuseet och fick lära oss allt! Tack snälla Kavat och Tilda. Eftersom jag är en sån fantastik fru så gjorde jag ju skor till Niclas istället för till mig själv. Ångrar mig lite för dom e så satans snygga.

IMG_8134

IMG_8149

IMG_8142

IMG_8148

IMG_8147

IMG_8145

 

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = nio