Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

skräcken

IMG_0580

IMG_0581

IMG_0587

Hemma efter en härlig helg i Fjällbacka, Det blev mycket prinsbröllop och tårar för min del i Lördags. Jag och Lena avslutade kvällen med tänd brasa och läsning. Man kan ju tro att vi är 60 plus men icke.

Jag är så sjukligt trött hela tiden. Orkar knappt gå upp på morgonen, kan det va järnbrist eller ngt? En annan liten ångestmacka är att jag ska till tandläkaren idag. har skjutit på detta i typ 10 år men nu händer det alltså och jag är LIVRÄDD verkligen på riktigt livrädd. Får se om jag lever imorgon.

Älskade mamma är här och hjälper mig med livet vilket är skönt, Wince är hemma från dagis denna veckan eftersom vi åker till Kroatien på tor. Han har ju varit hängig och febrig och jag vill verkligen inte att han ska bli sämre nu innan vi åker. Så officiellt har han nu sommarlov =) Nu ska jag åka och hämta ut lite paket sen ska jag till Tilda och spela in podcast, vi hörs sen (om jag överlever tandläkaren)

Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

5 reaktioner på ”skräcken

  1. Hej!! Jag överlevde och det var inte alls farligt haha ja men hir härligt är det inte att man faktiskt kan ha kjol :) love it

    Åsa det kan säkert stämma :) lite kroatien och sol så är man på banan igen. Podden kommer upp under dagen

    Stor kraam

  2. Tror mer att det beror på sömnbrist under en lång tid för dig.. Kanske också lite stress med att W är sjuk så ofta. Skönt och bra att ni snart får semester! Det är ni alla så värda och gör säkert gott för er både för kropp och själ. Kram och kul att ni hinner men den pod innan

  3. Hoppas du överlevde tandläkaren 😉 och att du är trött beror kanske på D-vitaminbrist? Men kan ju också vara järn som du säger…
    Älskar såna där kjolar, jag har lite för många för mitt eget bästa! Haha 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 8 =