Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skryt bullar och bra dag!

Igår satte djävulen fart på mig och jag skulle leka duktig hemmafru hela dagen. Jag började med att baka bullar! ja ni läste rätt. En sats med kanelbullar och inte för att jag gillar det, inte heller för att jag kan bjuda mina vänner för dom bantar hela högen utan kanske mer bara för att kunna skryta. Jag bakade alltså skrytbullar och nu skryter jag om dom. Tänk er själva när svärföräldrarna kommer hem och man ba åhh men vill ni ha kaffe? har förresten lite bullar som jag bakat i frysen om någon är sugen. Den känslan!! och eftersom jag tidigare nämnde att mina vänner bantar och jag själv inte kommer proppa i mig bullar och det faktum att mina svärföräldrar faktiskt bor 50 mil härifrån gör säket att jag kan dra den här bullkommentaren i 9 år innan bullarna är slut så det känns defenitivt värt besväret.

 

Nog om bullarna! Jaja kanske ska nämna att jag bakade paj och så också 😉 MEN till det viktiga. Idag ska jag fixa håret och som jag väntat, ÄNTLIGEN har jag fått en tid och ni anar inte hur skönt det ska bli. Niclas är så trött på mitt tjat om utväxten men jag känner att vi inte alls förstår varandra här! Men efter idag så slipper han =) Sen så ska vår nya diskmaskin komma idag också och det ska bli en fröjd att slippa diska för hand, vår gamla gick sönder innan semester och jag kommer applådera när dom kör ut det gamla åbäket. Bra dag för Linda Honkala med andra ord! Arrivedacci på er!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fem = 20