Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Smarteyes

IMG_5343

IMG_5341

Men hallå hur mogen ser jag inte ut i mina nya brills. Ser typ ut som om jag vore VD över världen eller något! Hej Linda Honkala 45 år men va tusan jag gillar dom. Idag har jag fixat och trixat med en massa små skit hela morgonen, Tilda har kämpat med att få upp Podcasten i typ 20 timmar och nu äntligen ligger den uppe för er som är sugna. Tycker nog vi fick till ett rätt roligt avsnitt om jag inte minns helt fel. Har inte lyssnat på det själv än! LYSSNA HÄR.

Idag åker jag och Wince till Varberg och hänger lite med mamma och Tommy. Och sen är det snart helg igen, veckorna alltså vart tar dom vägen? Nää hörrni nu måste jag pysa men jag återkommer ganska så snart

Puss och Kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − sju =