Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Snart ska jag sluta.

_BLR4169_BLR4175

_BLR4158

_BLR4203

_BLR4197

Uppe på klippan försökte vi ta bröllopsbilder men efter ett par glas skumpa så larvade vi oss mest =) men visst är Fjällbacka fantastiskt. Jag ska snart sluta tjata om bröllopet, har bara två inlägg kvar och det är middagen och festen =)

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 8