Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Snökaos.

IMG_2388

IMG_2389

IMG_2395

IMG_2393

IMG_2405

IMG_2404

Jag tror jag ska göra mig en liten ansiktsmask och sen sätta mig i bastun med en kall öl. Vad tror ni om det då?

Idag har vi fruar och barn hängt medan grabbarna åkt skidor. Det är lite väl mycket snö och blåst för att barnen ska kunna tycka det är riktigt roligt ute. Tog en liten pulkatur men Wince bara grät så idag har vi mest bara vart inne och lekt, kollat på film och myst. Det är så himla skönt att komma hemifrån lite. Umgås med vänner och inte ha några måsten. Ikväll blir det bastu god mat och lite vin. Sen sover man som en stock. Vi väntar på solen som ska komma på tisdag då ska vi hyra skidor till kidsen och va i backen hela dagen. Imorgon blir det leklandet på hotellet, om det fortfarande blåser.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 5 = två