Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

sol i sinne brun inne.

Hej er kära vänner. Förlåt för att jag vart så frånvarande här sista tiden men jag har verkligen velat suga ur det sista ur sommaren och ledigheten. Idag är sista dagen och snart rullar ekorrhjulet på i vanlig ordning igen. Man känner sig lite snuvad på hela våren och sommaren det här året faktiskt. Nu hade vi två helt fantastiska veckor i Kroatien men förutom det så har det vart riktigt skit väder. Får hoppas på en fin höst. Jag är förövrigt redan inne på att det är höst trots att det faktiskt bara är juli. Igår åkte jag iväg och fyllde på mitt ljus förråd med härliga doftljus och annat mysigt. Kvällen spenderades i soffan med film maraton och tacos regnet öste ner hela dagen och det ser inte direkt bättre ut idag. Ska knata iväg och väcka min sjusovande man och sen fixa mysfrukost. Hoppas mi har det bra där ute i stugorna och att ni fått lite sol på er under er semester Puss

IMG_0001

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = elva