Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Solskyddstips.

Känns ju ganska avigt att sitta här och skriva om solskydd när regnet öser ner och himlen har någon form av fifty shades of grey! Men lika bra att jag gör det nu när minner är färskt och min solbränna faktiskt finns kvar. Jag är ju en skönhetsnörd uti fingerspetsarna och älskar att testa nya produkter. Sagt och gjort inför Thailandsresan testade jag ny solskyddsfaktor och jag är super nöjd med Loreals sublime serie. Jag har inte haft en tillstymmelse till röd nyans eller bränd hud. Enkel att applicera, sugs in snabbt i huden och man känner sig inte kladdig, för det hatar jag när man gör. Så även om det nu känns långt borta med sommar och sol så är vi snart där och solskydd är VIKTIGT!

500x500%20gamma%20abbronzatura-24

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = sex