Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sömnlösa nätter, moderkakor och förlossningar

Podcast-2

 

Vi är tillbaka och det med besked. Förlåt för förra veckans miss det kommer ALDRIG ske igen. Idag pratar vi om Lindas nya karriär, Tildas nattkisseri och hur man överlever alla sömnlösa nätter. Vi förbereder även för förlossningspodden och pratar om våra förlossningar. 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Sömnlösa nätter, moderkakor och förlossningar

  1. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 2