Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sömnlösa nätter!

Vi ligger fortfarande i sängen jag och skrutten! Han har nämligen varit vaken heeeela natten. Det är inte så att han skriker sig hes i flera timmar nej stackarn ligger och hickar samtidigt som han försöker prutta! Tror han har ont i magen och jag tycker så synd om honom för jag kan liksom inte ta bort det onda! Får prata med barnmorskan när hon kommer imorgon!! Visste ni att dom gör hembesök?! Smidigt men man blir ju nojjig jag kommer nog säkert städa som en tok idag så att det är kliniskt rent! Är det någon annan som har bebis med mycket hicka? Jag rapar honom alltid efter maten så det är nog inte därför. gaah blir tokig alla tips för att hjälpa honom mottages tacksamt! Snart ska vi ta oss upp ur sängen sen blir det långpromenad i höstrusket, måste röra på fläsket! Niclas har ju börjat jobba idag så våra nya liv börjar NU :) wish me luck

20130930-112913.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Sömnlösa nätter!

  1. Hej Sara Tack så mycket. Ja gud förlossning är HEMSKT. åhh tack för tipsen ska testa dom där dropparna och se om det hjälper.
    får hoppas på att det går över =)

    Hoppas allt ät toppen med dig Kraam Linda

  2. Hej Linda! Grattis till pöjken! Visst är det fruktansvärt med förlossning.. Jag var också chockad eftersom ingen hade sagt att det gjorde ont! Som att det skulle hjälpa att inget veta?! Mina kids har haft hicka båda två, både i magen och utanför. Och även mycket magknip.. Semper magdroppar kan hjälpa. Men för oss har det gått över efter ca 3 månader, som att det var lite kolik-aktigt.. Bärsele/sjal har funkat lite för magen. Dessa små magar.. Känns som om alla jag krångel med det. Ha det så fint! Kul att följa din blogg! /Sara, vi jobbade ihop på hälsan i jkpg : )
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − tre =