Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Stay positive.

IMG_8575

 

IMG_8580

 

IMG_8577

 

IMG_8582

 

Nämen tjääna onsdag. Snart helg igen och jag fattar nada. Det går FÖÖR fort. Ska livet gå såhär snabbt? stoppa tiden, ge mig fler timmar. Just nu älskar jag livet. Tänk vad härligt snart är det vår. Idag står det jobb på schemat. Poddisen ska spelas in och sen hämta lilleman på dagis. Funderar på bushuset i eftermiddag. Vem vet vi tar det som det kommer spontana och härliga som vi är =)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = tio