Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Stormvindar och tulpaner.

IMG_8698

 

IMG_8699

 

Men alltså jag vet inte hur ni har det utanför era fönster men här i Göteborg är det verkligen inte roligt. Blåst och snöblandat regn. Höll på att både frysa ihjäl och blåsa bort när jag lämnade Wince på dagis! Jag som fick vårfeeling och allt igår. Men men det är bara att bita ihop ignorera vädret och tänka på det faktum att det är Thailand snart. Tulpanerna ger mig i allafall lite känsla. Finns det någon studie på att färska blommor gör en lycklig? För jag tror det. Mitt liv blir lite bättre och härligare av snittblommor. Jag går runt här hemma och sen råkar jag se dom ja då dyker det upp ett litet leende. Tycker liksom det känns lyxigt och moget på något vis.

Snart kommer Tilda hit för lite podavsnitt. Idag kommer vi prata mat och Vin så håll utkik imorgon efter episode 23.

Puss å kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = 11