Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sunday oh sunday

Idag vaknade jag upp med en son som kom med frukost på sängen och det är inte varje dag det händer så det var en lyckans stund. Efter frukost var det bara att börja jobba. Åka till tippen, köpa färg, storhandla och städa det tog ungefär heeela dagen. När vi väl kom hem från vår tripp så ställde jag mig med söndagsmiddagen som idag blev en gryta på högrev, ett glas rödvin på det och söndagen är en riktig Winner.

Så himla skönt att Niclas är hemma denna veckan, Ingen ångest överhuvudtaget och jag kan för en gångskull njuta av veckans sista dag. Och det är precis vad jag ska fortsätta med nu!!! Hörs imorgon gott folk.

Min första morsdag och det är STORT. Jag är mamma till världens underbaraste skatt och det är de finaste gåvan ever…..

IMG_6694

IMG_6693

IMG_6700

Jag har nog kommit på att pioner är favorit blomman, tack snälla Tilda för den fina buketten.

IMG_6701

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × 1 =