Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sunday!

IMG_0428

IMG_0432

Grattis till alla underbara mammor där ute, speciellt till min fantastiska härliga underbara mor som alltid finns där för mig.  Igår så körde vi på dejtnight med god mat bubbel och skvaller. Det var mysigt att bara hänga han och jag liksom. Lite seg idag för det har inte vart mycket sömn pga Wince feber dom senaste dagarna, borde egentligen passa på att sova nu när han sover middag men det finns så många måsten. Niclas är iväg och slänger skräp på tippen och jag borde färdigställa Wince rum men kraften finns inte där. Kanske att jag slänger mig i soffan istället, får se. Hursomhelst så hoppas jag ni får en fantastisk morsdag alla goa mammor därute.

Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Sunday!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × åtta =