Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sunny sunday and rainy monday

Igår hade vi riktigt bra väder här i sthlm säkert 30 grader, jag och Niclas gick å flåsade på stan, shoppade bröllopspresenter, åt glass och hade det allmänt trevligt. Efter turen var jag så upsvälld och trött att jag total däckade i sängen kl 17.00. Min kära man har klarat sig fin fint utan sitt snus vilket jag är mkt glad över. lite gnällig och lite tyck-synd-om-mig feeling på honom här hemma men inte alls så farligt som jag trodde det skulle bli!

Idag är det måndag och jag är precis hemkommen från jobbet. Ska på middag hos ett par vänner alldeles strax. Hatar dock att känna som jag gör, vill bara sova sova sova. Det finns ju inte en chans i världen att man klarar av att jobba heltid och ha ett socialt liv när man är gravid, Det är med nöd och näppe jag klarar av jobbet just nu känner jag och då sover jag ändå 1 timme på lunchen. Jag är verkligen på bristningsgränsen. Men det är väl bara bita ihop och se till att lösa problemet. Nu måste jag ta en power nap om jag överhuvudtaget ska orka dra på mig skorna idag igen! kram kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = nio