Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Super shopping med super mamas

Idag har jag gjort Frölunda torg tillsammans med Tilda, Jennifer och Ida! Ja och alla 7 barn förstås. Inga konstigheter om ni frågar mig! Vi hann med en underbar lunch på Flavour market (ett nyöppnat ställe) som jag verkligen kan rekommendera ,lek i barnhörnan (där vi föräldrar kunde släppa lös vilddjuren och njuta av en kaffe) samt lite shopping! En perfekt start på helgen om du frågar mig

image

En asiatisk nudelsallad helt i min smak!

image

image

Barnen satt ju stilla en stund iallafall! Man får va glad för det lilla:)

image

Charlize, Wince och Haley!

image

En trött liten Luiza

image

Sen skulle vi försöka oss på en gruppbild!

image

image

image

Typ bästa bilden hahah!

image

Innan hemfärden hann vi med lite bus i lekhörnan! Den är räddningen när barnen inte orkar shoppa mer :)

image

Nu ska jag möta upp mannen och åka å shoppa soffor!!! Puss å hej

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 6